Ga naar inhoud
MAP

Landgoed Koepeltjesplaats

Gaast

Vakantiehuizen "het Voorhuis", "het Melkhuis" en "de Schaapskooi" en Bed and Breakfast de Boerderij Kamer op privé landgoed. Apart van elkaar gelegen met veel rust en ruimte in het plaatsje Gaast tussen Makkum en Workum.

Landgoed Koepeltjesplaats heeft drie ruim opgezette apart van elkaar gelegen vakantiehuisjes rondom de woonboerderij op prive Landgoed. Dit in een prachtig deel van Friesland,de gemeente Zuidwest Friesland ( Súdwest-Fryslân ). In de woonboerderij wonen wij op de 1e en 2e verdieping en op de beganegrond bevindt zich een  ruime Bed & Breakfast voorzien van alle comfort met eigen ingang, prive badkamer met bad, douche unit, wastafel en toilet.

Het landgoed Koepeltsjepleats ligt aan de rand van het authentieke dorpje Gaast.

Landgoed Koepeltjesplaats was oorspronkelijk een arbeidershuisje dat dateert uit 1917  en waar later een schuur werd aangebouwd. Nadien, bij uitbreiding van het vee, werd er een ligboxstal naast de boerderij gebouwd. Het dak van de stal was in die tijd met koepels bedekt. Hieraan dankt het landgoed zijn naam Koepeltjesplaats. "Koepeltje" betekend koepels en "Pleats" betekent in het Fries "boerderij".

Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Landgoed Koepeltjesplaats

Landgoed Koepeltjesplaats
Boerestreek 12
8757 JS Gaast
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.