Ga naar inhoud
MAP

Aldehoeve-logies

Workum

In een voormalige stelpboerderij in Workum vind je Aldehoeve-logies. De boerderij ligt in een rustige woonbuurt, op een groot parkachtig perceel, op minder dan 5 min. lopen van het gezellige centrum van Workum. In de boerderij zijn drie moderne en comfortabele...

In een voormalige stelpboerderij in Workum vind je Aldehoeve-logies. De boerderij ligt in een rustige woonbuurt, op een groot parkachtig perceel, op minder dan 5 min. lopen van het gezellige centrum van Workum. In de boerderij zijn drie moderne en comfortabele appartementen gerealiseerd waarvan twee geschikt zijn voor vier personen en één appartement is geschikt voor zes personen. De appartementen bevinden zich aan de achterzijde van de boerderij, in de vroegere koeienstallen. Alle appartementen hebben een eigen ingang met terras. Het eigenaarsgezin woont in het voorhuis van de boerderij.

Ligging
Aldehoeve-logies is gelegen in een voormalige boerderij in het gezellige stadje Workum. In vijf minuten wandel je naar het gezellige stadshart met diverse winkels, restaurants en diverse musea. De IJsselmeerkust en het brede strand van Workum zijn gelegen op zo'n 7 autominuten en andere dorpen en steden zoals Stavoren, Hindeloopen en Makkum liggen op fietsafstand.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Aldehoeve-logies

Aldewei 26
8711 BT Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.