Ga naar inhoud
MAP

Sytsma Antiek & Woonaccessoires / mooi in wonen

Sneek

Kom een keer langs in onze showroom van ruim 2000 M2 aan de rondweg van Sneek op industrieterrein de hemmen, ruime parkeergelegenheid voor de deur en de koffie/thee staat klaar. We hebben een enorme collectie kasten, tafels, stoelen, spiegels en curiosa.

 Wij hebben een ruim assortiment in grote winkelkasten, boekenkasten, stoelen, klepbanken, linnenkasten, kerkbanken, lampen, Tiffany glas, serviesgoed, spiegels, maar ook voor een leuk betaalbaar cadeautje kunt u bij ons in de zaak terecht. Hierbij nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze winkel van ruim 2000 m2. Onder het genot van een kopje koffie of cappuccino kunt u in onze gezellige koffiehoek verschillende showroom boeken doornemen, ook hebben we een gezellige kinderhoek. Daarnaast doen we ook inboedelopslag voor de veilige en droge opslagvan uw huisraad, taxeren we meubels en bestrijden van houtworm in meubels en huizen. 

Kom gerust eens langs op de zeilmakersstraat 33 8601 WT industrieterrein de Hemmen in Sneek van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sytsma Antiek & Woonaccessoires / mooi in wonen

Sytsma Antiek
Zeilmakersstraat 33
8601 WT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.