Ga naar inhoud
MAP

van Buren Bolsward schapenvacht looierij

Bolsward

Enige Schapenvacht looierij van Nederland. Schapenvachten en koeienhuiden, leerlooier sinds 1861. Generaties ervaring in verwerking van schapenvachten tot prachtige producten. Onze kennis is gebaseerd op generaties lange ervaring in het leerlooien.

Enige Schapenvacht looierij van Nederland.
Schapenvachten en Koeienhuiden, leerlooier sinds 1861.
Generaties ervaring in de verwerking van schapenvachten tot prachtige producten.

Onze kennis is gebaseerd op generaties lange ervaring in het leerlooien en resulteert in het verwerken van ruwe vachten tot prachtige wol- en leerproducten.

Met passie voor ambacht kenmerken onze schapenvachten zich door het uitermate hoge afwerkingsniveau. Dit resulteert in prachtige natuurlijke producten waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Als groothandel leveren wij onder andere aan winkels, stylisten en webshops, maar ook hotels en restaurants behoren tot onze klantenkring. U kunt onze producten in veel Europese landen kopen.

Wilt u een keer langskomen?​
U bent van harte welkom, wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur & zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur geopend. U kunt u zelf rondleiden aan de hand van QR codes te scannen. Zo ziet u precies hoe het looiproces gaat en welke mooie producten we er van maken. 
Ook kunt u ons bellen of mailen voor een persoonlijke prive rondleiding door het oude pakhuis. 

Groepen vanaf 25 personen kunnen ook ons speciale groepsarrangement 'Banjeren door Bolsward' boeken waarbij je een dag door Bolsward banjerd langs bijzondere bedrijven en locaties. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je van Buren Bolsward schapenvacht looierij

Workumertrekweg 5
8701 WB Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.