Ga naar inhoud
MAP
51A97612-8AB6-461A-A940-5F451F0DD6CD,jpeg

De Smaak van Water

Nautische Lifestyle & Leisure: Een winkel met originele, duurzame en comfortabele producten en diensten om het leven van de "watermens" zo aangenaam mogelijk te maken. Gerund door een watervrouw met een passie voor water. Gelegen in het hart van Woudsend in een aantrekkelijk pand op een goed bereikbare locatie. Met een breed assortiment aan nautische lifestyle producten, vaaruitrusting, kleding & accessoires, sfeer en kado artikelen. Inclusief een verkooppunt voor het Wereld Natuur Fonds en toeristische informatie voor Woudsend en de VVV Waterland van Friesland.

OPENINGSTIJDEN: De winkel "De Smaak van Water" met het VVV-informatiepunt op de Waechswâl is alleen geopend tijdens het toeristenseizoen; mei t/m september.

Wanneer de winkel gesloten is, kunt u terecht bij Aquacamping en Jachthaven De Rakken, Lynbaen 10, Woudsend. Hier vindt u een VVV-brochure punt dat het hele jaar geopend is.

Openingstijden

  • De winkel "De Smaak van Water" is vanaf 1 oktober gesloten. In het toeristenseizoen -voorjaar tot en met september- is de winkel "De Smaak van Water" en het VVV informatiepunt aan de Waechswâl geopend. Het gehele jaar kunt u voor informatie en vragen ook terecht bij het VVV folderpunt bij Aquacamping en Jachthaven De Rakken, Lynbaen 10, Woudsend.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.