Ga naar inhoud
MAP

Ottenhome Heeg

Heeg

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Het zeilcafé van Ottenhome Heeg fungeert, naast zeilcafé, ook als de perfecte vergaderlocatie. 's Ochtends vergaderen en 's middags lekker met de kop in de frisse lucht in een zeilboot of sloep.

Ottenhome Heeg Events organiseert tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Wij maken graag een event op maat, zodat alles aansluit bij jouw wensen!

Op zoek naar een bijzonder vergaderuitje? Combineer je vergadering dan met één van onze sportieve activiteiten. Begin de dag met een vergadering of presentatie in ons zeilcafé, om vervolgens 's middags samen met je team het water op te gaan in een Polyvalk, kano of sloep. De perfecte teambuildingsactiviteit!

Ottenhome Heeg Events organiseert tal van sportieve teambuilding activiteiten voor je bedrijfsuitje. Stel je eigen teambuilding-programma samen, maar uiteraard doen wij dit ook graag voor je. Naast dat een bedrijfsuitje heel gezellig is, leren de collega's elkaar op een informele manier beter kennen. Tijdens de activiteiten zullen de teamgenoten samenwerken om een zo goed mogelijk restultaat te leveren!

Haal nog meer uit je bedrijfsuitje door er een overnachting aan vast te plakken. Ons hotelschip It Beaken in het Friese Heeg biedt de ruimte voor jouw bedrijfsuitje of personeelsfeest, waarbij de mogelijkheid is om te overnachten in een van de 21 beschikbare hutten welke 2 tot 3 bedden per hut hebben. In het hotelschip is ook een professionele keuken aanwezig waar voor al je collega’s een goede maaltijd gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen. Wij maken heerlijk eten, denk aan een Italiaans- of Chinees buffet of oer-Hollands stamppot buffet. In overleg zijn er dus meerdere mogelijkheden als het gaat om een goede maaltijd aan boord!

Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.