Ga naar inhoud
MAP

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys

Emmeloord

In ons hotel vind je alles dat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Een warm welkom, een royaal ontbijtbuffet, ruime hotelkamers, gratis wifi, goede faciliteiten en uiteraard de mogelijkheid tot een gezellige borrel of een lekker diner.

Het sfeervolle restaurant/grandcafé, ook wel de Huyskamer van Emmeloord genoemd, heeft een klassieke en warme uitstraling, maar helemaal van deze tijd. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, u voelt zich direct op uw gemak. De gehele dag geopend voor een kop koffie met iets lekkers, voor een lunch; een lekker broodje, huysgemaakte soep, salade of uitsmijter. Een welverdiende middagborrel en aansluitend genieten van een heerlijk diner. Met 9 tapkranen, 25 flesbieren, een royale wijnselectie per glas, en allerlei leuke arrangementen zoals high tea/wine & beer's, zijn er talloze mogelijkheden, ook op zakelijk gebied. 

In ons hotel vind je alles dat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Een warm welkom, een royaal ontbijtbuffet, ruime hotelkamers, gratis wifi, goede faciliteiten en uiteraard de mogelijkheid tot een gezellige borrel of een lekker diner. Wij hebben volop parkeergelegenheid dankzij een groot plein voor ons hotel. Heeft u een elektrische auto? Ook zijn er onder ons hotel twee laadpalen en zes eigen parkeerplaatsen aanwezig. Natuurlijk kan je fiets binnen staan en heb je op je kamer ook de mogelijkheid voor een gratis lekker kopje koffie of thee.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys
De Deel 20
8302 EK Emmeloord
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.