Ga naar inhoud
MAP

Zeilschool Neptunus - het Huis

Idskenhuizen

Groepsaccommodatie met plaats voor 35 personen

Het Huis is een prachtige groepsaccommodatie in Idskenhuizen met een aantal authentieke kenmerken. De woning heeft rondom grote vensterbanken en een grote woonruimte. De keuken is afzonderlijk van de woonruimte en is van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er op de begane grond een aantal douches en toiletten. Op de eerste verdieping is een grote slaapruimte met 15 slaapplaatsen en een dubbele wastafel. De overige 20 slaapplaatsen en een aantal douches en toiletten zijn gerealiseerd in een naastgelegen ruimte het 'Houten Gebouw'. Het terras van het Huis is overdekt en gelegen aan het water met daarachter een prachtig uitzicht over de landerijen.

Ligging
De groepsaccommodaties van Zeilschool Neptunus bevinden zich in Idskenhuizen, een pittoresk dorpje vlakbij Sint Nicolaasga. Via de Jiskenhúser Feart vaar je gemakkelijk de Friese meren op en geniet je vanaf het water van Zuidwest Friesland. In Idskenhuizen is geen supermarkt, maar in vijf minuten rijd je naar de supermarkt in Sint Nicolaasga. Hier vind je tevens een bakker, drogist en een divers aantal restaurants en cafés.

Bijzonder aan deze accommodatie
Tijdens je verblijf kun je een linnenpakket huren, deze bevat een dekbed, dekbedovertrek en kussensloop. Het linnenpakket kost €9,50 per pakket.

Belangrijk om te weten
- De twee slaapruimtes zijn verdeeld over twee gedeeltes. Het Huis bestaat uit een slaapkamer op de eerste etage, hier kunnen 15 personen slapen. In het naastgelegen 'Houten Gebouw' kunnen nog eens 20 personen slapen. - De locatie is niet geschikt voor studenten- en feestgroepen.

Groepsgrootte event:
max. 35 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschool Neptunus - het Huis

Bramerstraat 66
8523 NJ Idskenhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.