Ga naar inhoud
MAP

TX33

Makkum

Een middag op het IJsselmeer meevaren met een schipper. Wie wil dat niet? Stap aan boord van de Blazer TX 33.

Een middag op het IJsselmeer meevaren met een schipper. Wie wil dat niet? Op een 100 jaar oud visserschip van 40 ton eikenhout en 60 m2 bruine zeilen (de Blazer TX 33) kunt u alleen, met elkaar of met uw kinderen ervaren hoe er gevist en gevaren werd. Help mee de zeilen te hijsen en aan het roer te staan. Soms varen we ook naar de zeehonden op de Waddenzee. Voor groepen (max 12 personen) is de Blazer apart te huren op andere data. Alle inkomsten zijn voor het in de vaart houden van de TX 33. Welkom aan boord!

We varen weer! Bekijk de UITagenda 'zeiltocht IJsselmeer' voor de data en tijden. U kunt direct boeken en betalen op deze website.

Wilt u een uitje organiseren met uw met uw groep, familie werk of club op andere dagen? Stuur een mail naar info@tx33.nl en u wordt geholpen.

Wij hebben veel aandacht voor de veiligheid van het schip en opvarenden. De vereiste wettelijke veiligheidsuitrusting (reddingvesten, brandblussers en noodpompen) is aan boord. Het touwwerk en specifieke onderdelen van het schip (mast, giek en gaffel) worden regelmatig gecontroleerd. Er wordt gevaren met een gediplomeerde schipper; de bemanning wordt jaarlijks getraind.

Prijsinformatie:
Vanaf € 25,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TX33

Workumerdijk 1Steiger tegenover
8754 EP Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.