Ga naar inhoud
MAP

VaarLoft 'Pur Sang'

Offingawier

Stoer en industrieel vormgegeven VaarLoft

Deze fijne VaarLoft, een 15 meter lang, industrieel ingerichte boot, is heerlijk comfortabel en biedt een prachtig uitzicht over het Sneekermeer. Je stapt de VaarLoft binnen in het ruim, waar een fijn tweepersoons Auping boxspringbed staat. Tevens is in het ruim de badkamer met douche, toilet en wastafel. Door een paar traptreden op te lopen kom je uit in de volledig uitgeruste keuken met gezellig eethoekje aan de bar. In de knusse leefruimte is een gezellig zithoekje met bank die uitgeschoven kan worden tot tweepersoons slaapbank. Via de woonruimte stap je via de trap het ruime dakterras op, hier staan comfortabele banken en kun je genieten van een spectaculair uitzicht over het Sneekermeer! Op het dek is nog een terras met twee comfortabele (lig)stoelen.

Ligging
Het VaarHuis ligt aangemeerd aan open water, bij de nieuwste locatie Beachclub Sneek in Huisboothaven Waterrijck Sneekermeer, slechts 10 minuten rijden van de bekende stad Snits, oftewel Sneek! Hartje Friesland genieten van werkelijk een fenomenaal vrij uitzicht over één van de bekendste Friese meren. Gelegen aan prachtige fietsroutes. Bij het nabijgelegen RCN vakantiepark de Potten kun je o.a. fietsen huren. Wil je zelf een bootje huren, of heb je geen zin om te koken aan boord? Dan ga je heerlijk borrelen of uit eten in de Huisboothaven bij het nieuwe paviljoen Beachclub Sneek. Wil je méér avontuur? Bezoek dan Strand Sneek. Pure fun voor jong & oud vind je op een paar minuten loopafstand. Laat je verrassen met door de Waterskibaan, gezellige horeca, het nieuwste Aquapark & meer.

Bijzonder aan deze accommodatie
De VaarLoft is op een unieke wijze gebouwd met 5 verschillende verdiepingen met een lounge dakterras. Fenomenaal 360 graden uitzicht over het Sneekermeer!

Belangrijk om te weten
- Opgemaakte bedden en handdoeken zijn inbegrepen. - De VaarLoft is alleen toegankelijk voor volwassenen, niet voor kinderen. - De VaarLoft mag je niet zelf varen. Deze wordt alleen gevaren door een professionele Crew van de Vaarhuis Groep en uiteraard zo lang de weersomstandigheden dit toelaten.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je VaarLoft 'Pur Sang'

Paviljoenwei 6
8626 GD Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.