Ga naar inhoud
MAP

de Fluessen

Elahuizen

Deze locatie is van vele gemakken voorzien. Er is een gezellig eetcafé met terras en uitzicht over het water, je kunt er een boot huren en niet te vergeten overnachten! De locatie biedt een loft, vakantiehuis en groepsaccommodatie. Ligging

Deze locatie is van vele gemakken voorzien. Er is een gezellig eetcafé met terras en uitzicht over het water, je kunt er een boot huren en niet te vergeten overnachten! De locatie biedt een loft, vakantiehuis en groepsaccommodatie.

Ligging
In het kleine dorpje Elahuizen, direct aan de Fluessen ligt deze locatie. Hier vind je onder andere een groepsaccommodatie, loft en vakantiehuis. De ligging is perfect als je op zoek bent naar rust en ruimte. Wanneer je de beschikking over een eigen boot hebt, meer je deze eenvoudig aan in de haven en vaar je binnen een minuut op de Fluessen, een van de Friese meren. Ook voor fietstochten is deze locatie geschikt, langs de oevers fiets je eenvoudig naar Woudsend. Of je verlaat het water en fietst in de richting van Balk en Gaasterland.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je de Fluessen

Mardyk 13
8581 KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.