Ga naar inhoud
MAP

Sanzi Yacht Charter - La Wika

Sneek

Linssen GS 450 Variotop 2-4 pers. - Chique jacht met twee royale hutten

Een gloednieuwe 450 Variotop, het kleinere zusje van de 500 Variotop. Alle luxe opties. Flexibel boeken mogelijk!

Chique, dat is de Linssen Grand Sturdy 450 Variotop zeker! een uiterst stijlvol jacht, royaal ingedeeld met twee fijne xxl-hutten. Elke hut beschikt over een eigen badkamer met douche en een eigen toilet. De verfijnde afwerking en het sfeervolle interieur geven u een uiterst prettige beleving. In de salon is een eethoek tegenover de goed uitgeruste keuken, welke beschikt over een kookplaat, bakoven, koelkast, een vaatwasser en een complete keukenuitrusting. Verder zijn er nog twee koelkasten, een geïntegreerde koffiemachine voor verse bonen en bovendien een wijnklimaatkast! Voor TV-liefhebbers is er in de salon bij de sofa een enorme televisie, dit is een smart-tv. Omdat er 4-G internet aan boord is kunt u tevens b.v. Netflix ontvangen. In één van de badkamers bevindt zich een was-droog machine. Ook is er een krachtige generator aanwezig, zodat je altijd onafhankelijk bent van externe stroomvoorzieningen.

Voor verre reizen is "La Wika" ook geschikt, met haar sublieme vaareigenschappen zijn ook de grote wateren een goede optie. De stuurstand is vol uitgerust met de nieuwste apparatuur van Raymarine ; met o.a. een plotter, twee tridatas, marifoon en autopilot. De krachtige boeg- en hekschroef zijn proportioneel en hydraulisch en tevens met afstandsbediening!

Het unieke van dit type is de beroemde Variotop, welke met 1 druk op de knop geheel elektrisch is te openen of te sluiten. Een bijzonder luxe gadget, waaraan je veel plezier zult beleven.

Op het achterdek is een grote vaste bank en een teakhouten eettafel. Dit deel van het jacht is ook geheel te openen of geheel te sluiten met een cabriotent (staat niet op de foto's!)

Op dit luxe motorjacht zijn de bedden voor alle opvarenden opgemaakt, zijn er handdoeken aan boord en is er WIFI. Dit VIP-pakket is inclusief de prijs.

Ligging
De Yacht charter is gelegen aan de rand van Sneek. De vloot bestaat uit luxe Linssen motorjachten waarmee je vanuit Sneek binnen mum van tijd het Sneekermeer opvaart. Vanaf hier verken je eenvoudig de Friese meren vanaf het water. Een aantal van de schepen zijn zelfs geschikt voor de grotere buiten wateren!

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sanzi Yacht Charter - La Wika

Zwolsmanweg 10
8606 KC Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.