Ga naar inhoud
MAP

Puur Posthuma Sneek

Sneek

Wij zijn trots op ons ambacht. Het is onze missie om de beste te zijn in smaak.

Wij zijn trots op ons ambacht. Het is onze missie om de beste te zijn in smaak. En de liefde voor brood & meer, over te dragen in ons mooie familiebedrijf. Nyncke is als 3-de generatie samen met haar enthousiaste team dag en nacht vol passie bezig om het mooie bakkersvak uit te voeren. Wij verleiden je graag om een bezoekje te brengen aan onze één van onze winkels in Sneek, Wommels of Bolsward.

Posthuma met een hoofdletter P In het beeldmerk van Puur Posthuma staat de letter P centraal. “De P staat niet alleen voor Posthuma maar ook voor Puur. Van de Pure grondstoffen die we gebruiken om ons brood en banket te bakken. En puur betekent ook écht puur: wat er niet in hoeft stoppen we er niet in. Zo bakken we producten van topkwaliteit, daar zijn we goed in, dat zit in onze genen”. Aldus Nyncke die als derde generatie het bakkersbedrijf Puur Posthuma runt. “Het symboliseert zo goed waar wij voor staan. Naast pure grondstoffen staat de P natuurlijk ook voor onze Producten van topkwaliteit die verkrijgbaar zijn in onze Prettige winkels, waar we al onze lekkernijen met Plezier voor alle klanten mooi presenteren. De P staat in het logo centraal in een boterham want broodbakken is onze Passie. De tekst ‘Fryslân op syn lekkerst’ wijst op de schat aan familierecepten van de Friese specialiteiten die van mijn pake naar mijn heit naar mij zijn doorgegeven. Die koesteren we en we hebben er een aantal uitgelicht die het proeven zeker waard zijn”. Puur Posthuma is Erkend Gildelid van het Echte Bakkersgilde. Nyncke is blij dat het bedrijf al 23 jaar bij dit Gilde mag horen want niet iedere bakker kan zich hierbij aansluiten. Er is een flinke dosis passie voor het vak nodig en er moet voldaan worden aan strenge eisen. Ook Puur Posthuma legt een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moet zij bewijzen dat ze keurmerk-waardig is. De gedeelde ambitie om steeds beter te worden heeft er toe geleid dat Puur Posthuma het lekkerste brood en banket voor je bakt.

Heb je iets te vieren of wil je iemand verrassen, laat de dag beginnen met een heerlijk ontbijtpakket. Een compleet ontbijt voor de Echte genieter. Het ontbijt is te bestellen voor 1 tot en met 5 personen en kan bezorgd worden, het gewenste tijdstip is in overleg. Ook kan het afgehaald worden, wij zorgen ervoor dat het klaar staat. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Puur Posthuma Sneek

Sint Antoniusplein 37
8601 HK Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.