Ga naar inhoud
MAP

Sail-a-way Sneekermeer

Offingawier

De appartementen zijn allen gelegen op een prachtige locatie aan het Sneekermeer. Een aantal van de appartementen hebben daarnaast ook nog direct uitzicht over het Sneekermeer! Je kunt hier optimaal genieten van zowel activiteit als ook de rust. Vlakbij...

De appartementen zijn allen gelegen op een prachtige locatie aan het Sneekermeer. Een aantal van de appartementen hebben daarnaast ook nog direct uitzicht over het Sneekermeer! Je kunt hier optimaal genieten van zowel activiteit als ook de rust. Vlakbij de appartementen is een strandje, waterskibaan en diverse horeca. In de tuin of op het balkon van de appartementen is het goed toeven met bijvoorbeeld een kop koffie of glas wijn.

Ligging
Net aan de rand van Elfstedenstad Sneek in het recreatiegebied 'de Potten' zijn deze appartementen gelegen. Allen liggen op een prachtige locatie op loopafstand van het Sneekermeer. Een aantal van de appartementen heeft zelfs uitzicht over het Sneekermeer! Vlakbij ligt het starteiland, een uitvalsbasis voor veel zeilwedstrijden (waaronder de welbekende Sneekweek). Hier vind je ook een restaurant en speeltuin. Het starteiland is met eigen boot of pontje te bereiken. De omgeving van Offingawier leent zich voor fijne fietstochten en ook de gezellige stad Sneek is binnen 10 (fiets-)minuten te bereiken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sail-a-way Sneekermeer

Paviljoenwei 8
8626 GD Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.