Ga naar inhoud
MAP

Camping it Krúswetter

Easterlittens

Deze camping is gelegen midden in de natuur, aan de rand van het gemoedelijke dorpje Easterlittens. De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen en fietsen, maar ook zeker voor suppen en kanoën! Naast de kampeerplaatsen zijn er diverse verschillende...

Deze camping is gelegen midden in de natuur, aan de rand van het gemoedelijke dorpje Easterlittens. De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen en fietsen, maar ook zeker voor suppen en kanoën! Naast de kampeerplaatsen zijn er diverse verschillende accommodaties op de camping. Van een appartement tot een blokhut en van een stacaravan tot kampeerpods, er is voor ieder wat wils.

Ligging
Ontdek deze vrijstaande accommodatie op een idyllische camping in Easterlittens, omgeven door twee prachtige vaarwegen aan de ene kant en uitgestrekte landerijen aan de andere kant. Easterlittens, een knus dorpje aan vaarwater, biedt een sfeervolle uitvalsbasis. Voor boodschappen rijd je in vijf minuten naar het nabijgelegen Winsum per auto.

Met de centrale ligging zijn de Friese steden Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Sneek allemaal binnen handbereik, zowel per fiets (15 km) als met de auto. De camping wordt omringd door schilderachtige paden langs het water en door natuurgebieden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Het visrijke vaarwater is een paradijs voor visliefhebbers.

Geniet van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot de levendige steden in de buurt. Een perfecte plek voor ontspanning, recreatie en het ervaren van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping it Krúswetter

Skrinserdyk 10
8835 XE Easterlittens
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.