Ga naar inhoud
MAP

't Anker Cadeau & Woonaccessoires

Lemmer

Decoreren bij ’t Anker Met de woondecoratie van ’t Anker kun je eindeloos blijven decoreren. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere decoratie items voor in huis.

Wonen bij 't Anker
Maak van je huis een thuis met de juiste meubels en woonaccessoires! Een robuuste eettafel met de meest comfortabele eetkamerstoelen om uren lang na te tafelen. Of een heerlijke fauteuil om je favoriete boek in te lezen onder een sfeervolle lamp.

Decoreren bij ’t Anker

Met de woondecoratie van ’t Anker kun je eindeloos blijven decoreren. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere decoratie items voor in huis. Ons assortiment wisselt regelmatig dus het loont zeker om onze winkel af en toe te bezoeken.

Zinken letters & cijfers, schalen en dienbladen, klokken, fotolijsten, woonkaarten- en posters of leuke kersthangers. Noem maar op, grote kans dat je het bij ons kunt vinden.
Ben je op zoek naar meer inspiratie? Vergeet onze social media kanalen dan niet te volgen.

Ontspanning
Na een drukke dag plof je met een kopje thee op de bank, je nestelt jezelf lekker tussen de fijne kussens en onder een heerlijk warm dekentje. Klinkt dit je bekend in de oren? Ons wel! En daarom hebben we de fijnste dekentjes en plaids voor je bij elkaar gezocht. Maar ook als je ze niet gebruikt staan ze natuurlijk prachtig op je bank of op je bed.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 't Anker Cadeau & Woonaccessoires

Oudesluis 4
8531 HT Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.