Ga naar inhoud
MAP

Thermotent

Gaastmeer

Thermotent met openslaande schuifpui

Gouden Plakje beschikt sinds 2024 over deze gloednieuwe, compleet en origineel ingerichte thermotent. Kamperen, maar dan met luxe. Met eigen sanitair, eet- en zithoek en comfortabele bedden in gescheiden gedeeltes. De badkamer is ingericht met een douchecabine, een toilet en een wastafel met spiegel. De ruimte kan verwarmd worden. Na een warme douche ben je klaar om op avontuur te gaan. Of geniet je eerst ’s ochtends van een vers kopje koffie op je eigen veranda.

Ligging
In het mooie Gaastmeer ligt dit duurzame Recreatiebedrijf aan de Grons. De Grons is het water die de Oudegaaster Brekken en het Heegermeer met elkaar verbindt. Oorspronkelijk was het bedrijf een melkveehouderij. Het recreatiebedrijf bevindt zich midden in de natuur. De perfecte uitvalsbasis om heerlijk te onthaasten in de prachtige omgeving. Over de brug in Gaastmeer vind je een restaurant met terras aan het open vaarwater, waar je lekker kunt genieten van de bootjes die langs varen en aanmeren bij het restaurant. Naast het recreatiebedrijf is een elektrische fietspont gelegen, waarmee je binnen 15 minuten in de karakteristieke Elfstedenstad Workum bent. In Workum is een uniek plein met verschillende terrasjes, restaurants en rondom winkeltjes.

Bijzonder aan deze accommodatie
Met het fietspontje ben je in 3,5 km in Workum. Bij mooie dagen is de foodtruck geopend voor heerlijke koffie of een belegd broodje. Verder zijn er elektrische sloepen, sups of polyvalken te huur.

Belangrijk om te weten
- Geen feesten en geen jongere-groepen toegestaan.

Groepsgrootte event:
max. 5 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Thermotent

Kaepwei 2
8611 JL Gaastmeer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.