Ga naar inhoud
MAP

De Hoek Watersport

Dijken

De Hoek Watersport richt zich met name op waterrecreatie. Dit doen wij door de verhuur van motorboten, visboten, sloepen en valken. ‘Landliefhebbers’ zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze prachtige vakantiewoningen.

Vakantie: Rust en ontspanning... of juist actief! Ben jij samen met je partner, gezin, vrienden of collega’s op zoek naar een vakantie op en rond de Friese merenDe Hoek Watersport biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie te ervaren! Kijk ook eens naar onze leuke vaarroutes of vismogelijkheden. 

De Hoek Watersport richt zich met name op waterrecreatie. Dit doen wij door de verhuur van motorbotenvisbotensloepen en valken. ‘Landliefhebbers’ zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor hen hebben wij prachtige vakantiewoningen, gevestigd in een mooie, verbouwde boerderij uit de 19de eeuw.

De Hoek Watersport is gevestigd in het plaatsje Dijken, nabij Langweer. We mogen wel zeggen dat we gevestigd zijn in het hart van de Friese meren, gelegen tussen de prachtige landerijen van Friesland.

Heb je een traditioneel schip en is elektrisch varen voor jou (nog) niet mogelijk? Dan kun je toch groene keuzes maken. Zo kun je op deze locatie blauwe diesel gaan tanken. Die is gemaakt van volledig hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Dit gaat niet ten koste van de voedselketen, omdat de grondstoffen normaal gesproken afval zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte frituurolie. Blauwe diesel is CO2 reducerend en is ook emissiearmer dan gewone diesel. De prijs is wel wat hoger, maar motoren lopen zuiniger en stiller op blauwe diesel. En je kunt probleemloos overstappen.

Accommodatietype:
Appartement
Aantal ligplaatsen:
50
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.