Ga naar inhoud
MAP

Maran Yachtcharter

Terkaple

Boot huren en varen in Friesland begint bij Maran, perfect gelegen midden in "Fryslan", naast het Sneekermeer. Met meer dan 40 schepen, motorboten en zeiljachten, altijd een schip naar uw wensen. Boek nu uw watersport-vakantie bij Maran Yachtcharter?

Varen in Friesland begint bij Maran, perfect gelegen midden in "Fryslan", naast het Sneekermeer. Veel keuze, met een vloot van meer dan 40 schepen.

Waarom nu uw vaarvakantie boeken bij Maran Yachtcharter? Wilt u vertrouwd zaken doen met een partner die ruim vijfendertig jaar ervaring heeft met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland? Wilt u service en kwaliteit voor een reële prijs, boek dan nu uw vaarvakantie bij Maran.

Wij verhuren een groot aantal EIGEN zeilschepen van de merken Jeanneau, Friendship, Bavaria, VandeStadt als ook polyvalken. Veel van onze schepen zijn vanwege hun geringe diepgang ideaal om mee op het IJsselmeer en de Waddenzee te varen. Een bijzondere motorboot huren, De motorjachten die wij verhuren zijn van het type Nidelv, Beneteau Antares, Balt, Antaris Cabinato en Amer Classic. en alleen bij ons kunt u deze praktische en sportieve schepen én prachtige "klassiek" gelijnde Amer-Classic motorjachten huren.

Heb je een traditioneel schip en is elektrisch varen voor jou (nog) niet mogelijk? Dan kun je toch groene keuzes maken. Zo kun je op deze locatie blauwe diesel gaan tanken. Die is gemaakt van volledig hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Dit gaat niet ten koste van de voedselketen, omdat de grondstoffen normaal gesproken afval zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte frituurolie. Blauwe diesel is CO2 reducerend en is ook emissiearmer dan gewone diesel. De prijs is wel wat hoger, maar motoren lopen zuiniger en stiller op blauwe diesel. En je kunt probleemloos overstappen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Maran Yachtcharter

Skûtmakkerspôle 12
8542AJ Terkaple
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.