Ga naar inhoud
MAP

Restaurant Houke

Sneek

Restaurant Houke ligt aan de Houkesloot, het water tussen Sneek en het Sneekermeer. In het restaurant werken we met veel lokale producten, dagvers en smaakvol.

Restaurant Houke ligt aan de Houkesloot, het water tussen Sneek en het Sneekermeer. In het restaurant werken we met veel lokale producten, dagvers en smaakvol. Je kunt à la carte kiezen of Ultsje Dijkstra vragen om een verrassend menu te bereiden. Restaurant Houke is gevestigd in Lokaal 55. Dit is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

Lokaal 55 is in 1931 ontworpen als gemeentelijk abattoir. In het stoere, industriële gebouw tref je nog enkele originele eyecatchers aan. In 2011 zijn we gestart met het een enorme renovatie. We hebben de degelijke basis gebruikt om het pand moderner te kunnen gebruiken; vloer, muur, glas en dakisolatie horen daar bij. Heerlijke vloerverwarming, goede klimaatbeheersing en audiovisuele middelen in de diverse lokalen dragen bij aan comfortabel bij ons verblijven. Geluid en lichteffecten, sfeer, mooie serviezen, bestek, glaswerk en steeds weer onze vriendelijke groep medewerkers maken alles plezierig.

In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.

Lokaal 55 ligt aan de verbindingsweg van de A7 en het centrum van Sneek. Voor ons pand is volop parkeergelegenheid. Achter ons pand ligt een sfeervolle tuin aan het water. In het water liggen diverse schepen, die je kunt huren. Je kunt ook met eigen schepen aanleggen.

Hier vind je Restaurant Houke

Restaurant Houke
Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.