Ga naar inhoud
MAP

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist

Lemmer

Laat je verrassen in de leukste kringloopwinkel van Noord-Nederland.

Laat je verrassen in de leukste kringloopwinkel van Noord-Nederland. Ecologisch kringloopcentrum de KuubsKist in Lemmer is één van de grootste kringloopbelevenissen van Nederland met meer dan vierduizend vierkante meter inspirerende en smaakvol ingerichte themaloodsen. Geen dag is bij ons hetzelfde en het aanbod wisselt bijna per uur. Curiosa, retro, kleding, kunst, speelgoed, boeken, cd's, platen, dvd's, hebbedingetjes, meubels enz. Voor iedereen en voor iedere beurs wat wils.

Onze filosofie is dat de wereld ons slechts tijdelijk ter beschikking staat en dat we er dus verantwoord mee om moeten gaan willen we onze kinderen een leefbare toekomst bieden. Hierbij is verantwoorde recycling en hergebruik van goederen een voorwaarde. Deze filosofie is samen te vatten in 3 basisprincipes: Duurzaamheid, Respect voor mens & milieu en Maatschappelijk ondernemen.

Dit doen we door naast het hergebruiken van goederen, onze afvalstroom zoveel mogelijk te recyclen en gebruik te maken van biologische schoonmaakmiddelen, biologische thee en koffie in ons koffiecafé en personeelskantine, enz. enz. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we een plaats kunnen bieden aan mensen die op een respectvolle wijze mee kunnen bouwen aan deze filosofie en daarbij binnen ons bedrijf ervaring op kunnen doen in sociale en praktische vaardigheden.

Kom lekker sneupen en inspiratie opdoen in de meest verrassende kringloopbeleving van Friesland. De koffie en thee staan voor je klaar in ons gezellige koffiecafé.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist

Lemsterpad 22
8531 AA Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.