Ga naar inhoud
MAP

Aqua State

Lemmer

Dit vakantiepark is een combinatie van drie parken met verschillende types woningen. De overeenkomst tussen alle woningen is dat je snel de Friese meren opvaart, alle woningen zijn namelijk gelegen aan het water! Door de verschillende soorten woningen is...

Dit vakantiepark is een combinatie van drie parken met verschillende types woningen. De overeenkomst tussen alle woningen is dat je snel de Friese meren opvaart, alle woningen zijn namelijk gelegen aan het water! Door de verschillende soorten woningen is er altijd een type woning geschikt voor jouw vakantie in Lemmer.

Ligging
Dit vakantiepark is gelegen aan de rand van Lemmer. Vrijwel alle vakantiewoningen zijn gelegen aan het water en zijn via de verschillende waterwegen verbonden met de Friese meren. Vanuit het vakantiepark loop of fiets je eenvoudig naar het Ir. D.F. Woudagemaal (het oudste nog werkende stoomgemaal ter wereld!) of ga je naar het centrum van Lemmer. Hier vind je tal van gezellige winkeltjes, restaurants en diverse supermarkten. Ook het strand van Lemmer is niet ver weg, dit strand is gelegen op twee kilometer.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Aqua State

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.