Ga naar inhoud
MAP

Installatiebedrijf Hans Potijk

Langweer

Wij zijn een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in centrale verwarming, dak- en zinkwerken, elektra, gas, koeling, sanitair en water.

Wij zijn een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in centrale verwarming, dak- en zinkwerken, elektra, gas, koeling, sanitair en water. In onze winkel/magazijn kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met de installatiebranche. Tevens verkopen wij gasflessen en toebehoren alsmede huishoudelijke artikelen.

Allround
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van al het installatiewerk, het geheel van leidingen en apparatuur, dat er voor zorgt dat u kunt koken, douchen, uw huis kunt verwarmen en koelen en dat het regenwater buiten blijft.

Flexibel
Onze monteurs zijn allround opgeleid en zo kunnen we ze voor allerlei installaties inzetten. Hierdoor houden we alles onder een hoed en kunnen we flexibel op de wensen van de klant inspringen.

Service
Voor storingen aan CV ketels en geisers of de dagelijkse problemen met gas-, water en rioleringsleidingen kunt u bij ons terecht. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar en voor dringende storingen komen wij gelijk bij u langs. Servicecontracten voor CV ketels of geisers kunt u ook bij ons af te sluiten voor een jaarlijkse inspectie en onderhoud.

Advies
Bij een verbouwing of nieuwbouw van een huis moet u met veel zaken rekening houden en kent u niet altijd de technische mogelijkheden. Wij kunnen u hierin adviseren over de mogelijkheden en u werk uit handen nemen, zodat verbouwingen niet tot een ergernis gaan leiden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Installatiebedrijf Hans Potijk

Doumastate 14
8525 HA Langweer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.