Ga naar inhoud
MAP

Camping Lan en Mar - Cosy Cabin

Heeg

Ruime en gezellige 6 persoons Cosy Cabin met badkamer

Welkom in deze cosy Cabin van ruim 40m2. Het is gezellig en knus en heeft een nieuwe ruime badkamer! Er is een open keuken welke compleet is ingericht met onder andere warm water, gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De cosy cabin heeft een eethoek met twee banken. De zithoek beschikt over een bankje met hocker en televisie (schotel). Er zijn twee slaapkamers. De kamers kunnen met een gordijn afgesloten worden. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede kamer heeft twee stapelbedden. De ramen zijn voorzien van horren en de gordijnen zijn verduisterend. Je beschikt over een houten terras met voldoende privacy, een picknicktafel en tuinstoelen. Je hebt uitzicht over een kampeerveld en haven (direct aan het Heegermeer). Kortom: optimale gezelligheid van de camping, maar toch het comfort van thuis.

Ligging
Campingheeg, direct aan het Heegermeer vind je deze gezellige camping op loopafstand van het watersportdorp Heeg. Hier geniet je optimaal van een vakantie aan het water in Friesland! Het heeft prachtig uitzicht, een haven met bootverhuur en boerderij. Het dorpje Heeg heeft diverse restaurants, een supermarkt, een slager en een warme bakker. Binnen een kwartier rijd je naar IJlst of Sneek, twee van de bekende Elfsteden van Friesland.

Bijzonder aan deze accommodatie
Je kunt gebruik maken snelle wifi, bootverhuur (sloep en zeilboot), boothelling, ligplaatsen en zwem-/vis mogelijkheden direct aan het Heegermeer. In de recreatie ruimte is een pooltafel.

Belangrijk om te weten
Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Bedlinnen en keukenlinnen kun je zelf meenemen of huren. Er is een nieuwe ruime badkamer!

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Lan en Mar - Cosy Cabin

De Burd 14
8621 JX Heeg
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.