Ga naar inhoud
MAP

Groepsaccommodatie Us Hiem

Oudega

Groepsaccommodatie in Friese stelpboerderij aan de Oudegaaster Brekken

Us Hiem is een prachtige typisch Friese stelpboerderij uit 1924 en ligt net buiten Oudega. Van buiten is de boerderij nog geheel authentiek, maar van binnen voldoet het aan alle eisen van een moderne groepsaccommodatie. Wat vroeger de schuur was, is tegenwoordig een sfeervolle recreatieruimte met dansvloer, bar, keuken en openslaande tuindeuren naar de terrassen. Op de begane grond zijn twee grote slaapvertrekken, beide voorzien van wastafels. Hier zijn ook twee sanitaire ruimtes met douches en toiletten. De eerste verdieping biedt ruimte aan nog vier slaapvertrekken en een sanitaire ruimte. Het voorhuis van de boerderij is voorzien van een keuken, knusse zitkamer, badkamer en een slaapvertrek. De eerste verdieping van het voorhuis biedt ook nog twee slaapvertrekken. De groepsaccommodatie is omgeven door ruim een hectare eigen terrein, dit is opgedeeld in een grote parkeerplaats, terrassen en een grasveld.

Ligging
Gezinshuis Druvebeam en groepsaccommodatie Us Hiem liggen aan de zuidoever van de Oudegaaster Brekken; een van de Friese meren. De boerderij wordt verhuurd als groepsaccommodatie en heeft meer dan een hectare eigen grond en een eigen jachthaven. Bij een verblijf in de Druvebeam kun je gebruik maken van twee ligplaatsen in de haven. Het vakantiehuis en de groepsaccommodatie liggen nabij Oudega waar je leuke restaurants en voorzieningen aantreft. Je kunt in de omgeving prachtige wandel-, fiets-, kano- en boottochten maken. Of bezoek een Elfstedenstad in de buurt.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het grasveld van de accommodatie grenst aan een haven waar je een eigen boot kunt afmeren, maar Us Hiem kan ook zorgen voor valken of sloepen.

Belangrijk om te weten
De overgang tussen het grasveld en de haven is niet omheind.

Groepsgrootte event:
max. 65 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie Us Hiem

Tsjerkewei 2
8614 JD Oudega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.