Ga naar inhoud
MAP

Hylperhuis

Hindeloopen

Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. Op de eerste verdieping van deze authentieke woning zijn twee luxe tweepersoonskamers gerealiseerd, waarin je geheel in Hindelooper stijl kunt overnachten. De...

Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. Op de eerste verdieping van deze authentieke woning zijn twee luxe tweepersoonskamers gerealiseerd, waarin je geheel in Hindelooper stijl kunt overnachten. De kamers zijn ingericht met als thema: ‘Flora en Fauna’ & ‘Scheepvaart’ Beide kamers beschikken over twee luxe éénpersoons boxsprings en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er op de kamers een waterkoker en een koelkastje aanwezig. De kamers zijn per trap bereikbaar. Er is geen lift in de woning aanwezig.

Ligging
Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je deze Kapiteinswoning het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer en is autoluw. Het pittoreske Hindeloopen staat bekend om de schilderkunst en stijlvolle klederdracht van vroeger. Dit tref je ook volop aan in de romantische kamers van het Hylperhuis. In het stadje ontdek je de geschiedenis van de belangrijke handelsstad aan het IJsselmeer. Je kunt er heerlijk wandelen over de dijk, de bruggetjes, langs authentieke stadswoningen en treft er bijzondere doorkijkjes. Er zijn tal van restaurantjes, terrasjes, winkeltjes en musea. Breng eens een bezoek aan het eerste Friese Schaatsmuseum met de grootste collectie schaatsen ter wereld. Op zoek naar een grotere plaats of stadje, dan ben je in de buurt van Sneek, Bolsward, Workum en Stavoren.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hylperhuis

Tuinen 57
8713 KK Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.