Ga naar inhoud
MAP

Tip Yachtcharter "Turfskip"

Echtenerbrug

Yachtcharter "Turfskip" heet u van harte welkom in Echtenerbrug, het ideale startpunt van uw vaarvakantie.

Wie aan Nederland en Friesland denkt, denkt ook automatisch aan water en weidse landschappen. Onze provincie Friesland biedt haar bezoekers een uniek merengebied en natuur in overvloed en daarmee voor de watersporters een paradijs bij uitstek. De talrijke binnenmeren zijn via kanalen met elkaar verbonden, waardoor goede mogelijkheden ontstaan voor afwisselende tochten door de vaak ongerepte natuur. Bij ons kun je terecht voor motorjachtverhuur voor een vaarvakantie of sloepverhuur voor dagtochten. 

Men kan bijna overal aanleggen, want er zijn uitstekende ligplaatsen aan meren en waterwegen. Schilderachtige steden en dorpjes, die een bezoekje waard zijn - vaak met monumentale gebouwen – nodigen uit tot een verblijf. Bovendien zijn er ontelbare mogelijkheden om te winkelen en niet te vergeten, beschikken we over uitstekende restaurants.

Dit alles maakt Friesland het ideale gebied voor uitgebreide toertochten om al deze schoonheid vanaf uw eigen gehuurde motorjacht te bewonderen. Heeft u Friesland al eens ‘gedaan’ , dan kunt u ook andere gebieden ontdekken zoals bijv. het Lauwersmeer of de Noordwest Overijssel met het prachtig natuurgebied “de Weerribben” en plaatsen als Kalenberg, Blokzijl en Giethoorn (Venetië van het Noorden).

U bent dus bij ons, Yachtcharter “Turfskip” aan het juiste adres en heten u dus ook van harte welkom in Echtenerbrug, het ideale startpunt van uw vaarvakantie. Gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied “de Weerribben”. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yachtcharter "Turfskip"

Turfkade 15
8539 SV Echtenerbrug
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.