Ga naar inhoud
MAP

Stentec Software

HEEG

Winkel en servicepunt voor simulatie- en navigatiesoftware en digitale kaarten voor zowel watersporters als professionele schippers.

Stentec Software
In onze winkel in Heeg ben je van harte welkom om onze navigatiesoftware voor op het water te bekijken en uit te proberen. De navigatiesoftware WinGPS is beschikbaar voor op de PC, laptop, tablet of smartphone (Windows, iOS en Android). Ook bieden wij een installatieservice, zodat je er zeker van bent dat alles naar behoren zal werken. Om dit te testen, hebben wij in onze winkel zowel GPS- als AIS-ontvangst. 

Friese Meren
Ideaal voor uw vaartocht is de gratis Vaarkaart Friese Meren, inclusief gedetailleerd dieptebeeld en watersportinformatie (zoals havens, Marrekrite en watersportcampings). Deze kaart kunt u installeren als app op uw Android-tablet en -smartphone, of op uw Windows-laptop of -PC. Zo ziet u waar u vaart en wat uw snelheid en koers is. Zie www.vaarkaartfriesemeren.nl voor meer informatie.

Openingstijden
Check onze website www.stentec.com voor de laatste updates over onze openingstijden. 

De helpdesk is van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Het secretariaat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stentec Software

Stentec Software
Harinxmastrjitte 29
8621 BJ HEEG
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.