Skip to main content
MAP

Midzomernachtconcert Podium Piaam

Piaam

Midzomer, het hoogtepunt van het jaar waar we reikhalzend naar uitkijken. En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een spetterend concert van Club Classique temidden van de bloemenweide en vergezichten van Piaam?

Midzomer, het hoogtepunt van het jaar waar we reikhalzend naar uitkijken. En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een spetterend concert temidden van de bloemenweide en vergezichten van Piaam? Verwelkom de langste dag van het jaar met een muzikale reis rondom Nynke’s Pleats en vergezel je met de musici van Club Classique: een adembenemende zangeres, een bruisend pianotrio en jong toptalent.

Bij het invallen van de avond betreden we een magische wereld vol muziek. Laat je verrassen door alle mogelijke combinaties van instrumenten en zang, terwijl de musici je meenemen op een reis door tijd en emotie. Op het programma staat muziek die past bij het thema: liederen die vertellen over weergaloze zonsopkomsten, over het perfecte uur, kalme zomernachten en het licht van de maan. Pianiste Lestari Scholtes brengt Chopin, samen met violist Eduardo Paredes en cellist Leonard Besseling klinkt het meeslepende pianotrio van Smetena. Fee Suzanne de Ruiter bezingt de Midzomer in vele talen en jong talent Francisca Galante maakt het ensemble compleet op de altviool. Tussendoor delen de musici hun persoonlijke connectie met de muziek, waardoor je ook de mens achter de musicus leert kennen.

Wanneer:
21 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 18,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Midzomernachtconcert Podium Piaam

Nynke's Pleats, Piaam
Buren 25
8756JP Piaam
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party