Skip to main content
MAP

Tip Makkum Art

Makkum

Tijdens het pinksterweekend staat Makkum in het teken van kunst met thema 'Konst voedt 's menschen geluk'.

Tijdens het pinksterweekend van 18 tot en met 20 mei 2024 organiseert Stichting MAKKUM ART een kunstweekend in en rond het centrum van Makkum met als thema 'Konst voedt 's menschen geluk'. 75 (internationale) kunstenaars presenteren in dit weekend hun werk en zijn aanwezig op 30 verrassende binnen- en buitenlocaties. Schilderijen, objecten en sieraden, fotografie, grafiek, keramiek, sculpturen, beelden van brons, steen of hout, workshops, textiel en glaskunst passeren de revue. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht. 

Kunstweekend MAKKUM ART 2024 biedt bezoekers, kunstenaars, dorpsbewoners en toeristen een hoogwaardig platform voor beeldende kunsten, waarbij ontmoeting, ontspanning, beleving en creatie een wezenlijke rol spelen. Een belevenis voor jong en oud. Ook is er bijvoorbeeld vrije toegang tot diverse workshops waar men kennismaakt met diverse kunstvormen (van dichtkunst, schilderkunst tot het maken van foto’s met de Iphone).

Door de vele muziekuitvoeringen, workshops op allerlei gebied, performances rond de dichteres Cynthia Lenige, Street Art (graffiti voor kinderen) krijgt het Kunstfestival een speciaal tintje en bruist
Makkum van de activiteiten.

Wanneer:
18 t/m 20 mei
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Makkum Art

Klipperstraat 21 A
8754 AT Makkum
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party