Skip to main content
MAP

Ivgi&Greben - Small People

Theater Sneek, Sneek

In Small People wordt de menselijke tekortkoming als uitgangspunt genomen.

Welkom bij het dansvoorafje vanaf 20.00 uur in de foyer.

Ivgi&Greben haalde inspiratie uit de complexiteit van de wereld waarin de mens zich staande probeert te houden. Zwaar wordt het overigens niet op het podium. Het gezelschap heeft voor Small People namelijk de Israëlische choreograaf Eyal Dadon uitgenodigd. De bewegingsstijl van Dadon laat zich omschrijven als tragikomisch. In combinatie met het expressieve en beeldende werk van Uri Ivgi, Johan Greben raakt het. Het levert een bijzondere, artistieke kruisbestuiving op en een spannende choreografie voor de acht dansers van het gezelschap.

We komen op zeker moment ter wereld en dan… begint het leven. Het komt in volle vaart op ons af: De boze buitenwereld, de machtige mede-mens, de dingen die we moeten doen en de tijd die voorbijvliegt. Zucht…!

Dansvoorafje:
Vanaf 20:00 uur trakteren we je op een sprankelend dansvoorafje in onze gezellige foyer. Laat je verassen door onze getalenteerde selectiegroep Modern, onder leiding van Nusta Grotenhuis! Dit is dé perfecte manier om in de juiste stemming te komen voor de hoofdact van de avond.
🎶

Wanneer:
24 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 21,-
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Ivgi&Greben - Small People
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party