Skip to main content
MAP

Workshop Stand-Up Comedy voor jongeren

Sneek

Comedy in de Bieb In samenwerking met Cool Súdwest organiseren we een workshop Stand-Up Comedy. De workshop zal worden gegeven door Eric Goossens, een jonge standup comedian met een prettige comedy stijl.

Comedy in de Bieb

Cool Súdwest bestaat dit jaar vijf jaar. En dat willen we graag vieren. Daarom organiseren we in samenwerking met diverse partners activiteiten voor en door ouders en jongeren. Op donderdag 25 april organiseert Cool Súdwest in samenwerking met Bibliotheek Sneek daarom een workshop Stand-Up Comedy voor jongeren!

Hoe schrijf ik een grap? Hoe sta ik zelfverzekerd op het podium? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken als je de eerste stappen wil zetten naar je eerste eigen set?

De workshop zal worden gegeven door Eric Goossens, een jonge stand up comedian die een prettige comedy stijl heeft. Zijn comedy show is absurd en scherp. Zij tempo ligt aangenaam hoog. Niet verwonderlijk want Eric Goossens volgde een artiestenopleiding en studeerde af in de richting theater. Eric Goossens houdt er van om op zoek te gaan naar originele en onderscheidende gedachtes. Hij put daarom uit eigen ervaringen waar hij juist de bijzondere details uithaalt.

Kom ook naar de Comedynight, diezelfde avond in de Bieb in Sneek. Meer informatie en reserveren kan via: Comedy in de Bieb

Cool Súdwest

Cool Súdwest is ons gezamenlijke preventieprogramma voor een gezonde en gelukkige jeugd en het voorkomen dat zij alcohol of drugs gebruiken of roken. Met elkaar werken we daarom aan het versterken van de beschermende factoren in de leefwereld rond de jongeren.

Wanneer:
25 april
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Workshop Stand-Up Comedy voor jongeren

Bibliotheek Sneek
Wijde Noorderhorne 1
8601EA Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party