Skip to main content
MAP

Boekpresentatie 'Menniste tsjerke Joure' geschreven door Freark Marten Ringnalda

Joure

Ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk in Joure, verschijnt er een schitterend boek over de geschiedenis van de kerk, maar ook over de doopsgezinde gemeente en haar activiteiten. Verhalen van vroeger, anekdotes en de foto’s maa...

Activiteit in oktober ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk te Joure. Tijdens Vier-de-Zondag op 27 oktober vindt de boekpresentatie plaats van “Menniste tsjerke Joure”.

De Doopsgezinde Gemeente Joure maakt van 2024 een feestjaar, want het kerkgebouw is dan 200 jaar oud. Het wordt een jaar met elke maand wel een bijzondere activiteit. Leden/belangstellenden van onze gemeente en iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom bij deze boekpresentatie.

Na alle voorbereidingen is het zo ver, dat de boekpresentatie plaatsvindt van “Menniste tsjerke Joure” geschreven door Freark Marten Ringnalda.

Op zondag 27 september om 17.00 uur wordt het eerste boek door de burgemeester van de Fryske Marren, Fred Veenstra uitgereikt.

Naast de geschiedenis van de kerk is er in dit boek veel te lezen over de doopsgezinde gemeente en haar activiteiten. Aangevuld met verhalen van vroeger, anekdotes en foto’s maken dat het een fraaie uitgave is.

Het boek op A4-formaat is te bestellen.

Bij voorinschrijving kost het boek € 20,00. Je vindt het bestelformulier op: www.doopsgezindjoure.nl/jubileum

Boekpresentatie ‘Menniste tsjerke Joure”, 27 oktober om 17.00 uur in de Doopsgezinde Kerk, Midstraat 70 te Joure.

Toegang is gratis.

Wanneer:
27 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Boekpresentatie 'Menniste tsjerke Joure' geschreven door Freark Marten Ringnalda

Doopsgezinde Kerk
Midstraat 70
8501AS Joure
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party