Skip to main content
MAP

Expositie Antonius

Sneek

Kunstenaar Antonius uit Scharnegoutum heeft de afgelopen maanden geëxposeerd met een kudde vrolijk gekeurde hooglanders bij v.d. valk in Sneek, het was ter kennismaking met zijn werk, nieuwsgierigheid opwekken.

Antonius Schaap geboren Sneeker , woonachtig in het nabij gelegen dorpje Scharnegoutum schildert vanuit zijn atelier op de pôlle. Vrolijk bijna realistisch gekleurde dieren, achter het kleurenpalet zit vaak een herkenbare emotie of een karakter verscholen . Hij haalt zijn inspiratie hiervoor uit het dagelijkse leven, wat hij ziet, beleefd ,of verhalen die verteld worden.

Na een half jaarlijkse tandartscontrole kon Antonius zijn mond letterlijk niet dicht houden, en zo is de samenwerking met Tandarts Praktijk De Jong & Menso gelegen aan de kolk daar waar je vanuit de wachtruimte uitzicht hebt op de Sneeker trots De Waterpoort tot stand is gekomen. Vanaf 01 Augustus ’23 kunt u andere kleurrijke werken bewonderen . In de enorme wachtruimte is een pop-up expositie/galerij gecreëerd met div. schilderijen. Tevens bent u nu ook in de gelegenheid om kennis te maken met Antonius. vele Sneekers zullen hem vast nog wel kennen, als de jongen met de gekleurde haren die jaren bij xenos heeft gewerkt. Hij zal nu als Antonius de kunstenmaker verschillende dagen aanwezig zal zijn achter zijn schildersezel.

Deze exposite is van Ma t/m Vr vrij toegankelijk te bezichtigen, Antonius zal op de dinsdag en donderdag aanwezig zijn tussen 10u en 16u. voor overige dagen check de socials.

Wanneer:
t/m 29 december
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Expositie Antonius

Geeuwkade 3
8601 ER Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party