Skip to main content
MAP

Theetuin en kanoverhuur Kootje bij de Brug

Wolsum

Kanoverhuur Friesland Kootje bij de Brug is een Kano- en Roeiboot verhuurbedrijf met een theetuin aan het water. Het is één van de leukste kanobedrijfjes met theetuin van Friesland.

Kanoverhuur Friesland Kootje bij de Brug is een Kano- en Roeiboot verhuurbedrijf met een theetuin aan het water.  

Kootje bij de brug is één van de leukste bedrijfjes van Friesland.

Je kunt de dag starten met koffie en warm appelgebak met slagroom en daarbij een Friese bol heerlijk boerenijs. Na een tweede kopje koffie gaat u met de kano de verdere dag enkele kanogebieden verkennen.

Na een prachtige middag komt u terug waar u op ons terras nog even kunt nagenieten van uw tocht met een glas wijn of een 'Us Heit' bier op het terras. Tussen zes uur en half zeven luidt de bel voor het 'aan tafel' voor een drie gangen 'Table d' Hôte' menu.  

Laat u verassen wat er uit de keuken komt.  Na het dessert nog even na-tafelen met een fijn kop koffie met een likeurtje.

Kortom een hele dag genieten van stilte, rust, ruimte, landschap en cultuur. En niet te vergeten 'lekker ite' bij Kootje bii de Brug.

Wilt u dit als arrangement inclusief alles wat hierboven als suggestie wordt voorgesteld dan zijn de kosten. € 47,50 pp  (Ja...daar zit zelfs het likeurtje bij in) 

Bij Kootje bij de Brug komen leuke fietsroutes langs! Ga naar Vakantie Friese Meren  voor het gratis downloaden van de mooiste fietsroutes. Voor de mooiste wandeling in Friesland ga naar wandelen in Friesland.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Theetuin en kanoverhuur Kootje bij de Brug

Wolsumerketting 5
8774 PK Wolsum
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party