Skip to main content
MAP

Blom Damesmode

Sneek

Kleding kopen is een geluksmoment, een cadeautje voor jezelf (of voor een ander). Bij BLOM MODE begrijpen wij dat al 100 jaar. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best om de klanten blij te maken.

Kleding kopen is een geluksmoment, een cadeautje voor jezelf (of voor een ander). Bij BLOM MODE begrijpen wij dat al 100 jaar. Daarom doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best om de klanten blij te maken. Natuurlijk door de laatste modetrends en mooiste items in dameskleding in de collectie op te nemen. Maar ook door heel veel extra aandacht aan u - onze klant - te besteden.

Bijvoorbeeld door u aan een eigen modestyliste te verbinden. Of een ‘personal shopper’ die uw smaak kent en weet wat bij u past. In onze webshop vindt u een mooie collectie van de vele prachtige merken die wij vertegenwoordigen. Topklasse mode van o.a. YAYA, Nukus en Msch Copenhagen die hun collecties aan ons toevertrouwen. Ook de vertrouwde merken zoals Gerry Weber en Taifun vindt u in onze winkels en webshop. Ook voor een mooie jeans of broek bent u bij ons aan het juiste adres. Met merken als Rosner, Para Mi en Wonderjeans vindt u altijd de perfecte jeans of broek. Nog mooier? Kom naar één van onze modewinkels en laat de ultieme klantervaring u blij maken.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Blom Damesmode

Oosterdijk 19
8601 BP Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party