Skip to main content
MAP

Tip It Bûterhûs

Balk

Koffie- en theeschenkerij met gebak en lunch, als werk- en leerlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook zijn we een (FairTrade) kadowinkel met VVV agentschap. We hebben drie sfeervolle appartementen voor recreatieverhuur!

Op de begane grond van het pand aan de Luts in Balk bevindt zich een koffie- en theeschenkerij met huisgemaakt gebak en heerlijke lunch. 

Met terras aan het water, op de stoep, binnen en in de tuin. Het is een werk- en leerlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Naast al het lekkers, kunt u ook bij ons terecht voor bijzondere Fairtrade kado artikelen.  Zelden gaan mensen met lege handen naar huis :-)

In It Bûterhûs hebben we drie sfeervolle appartementen voor recreatieverhuus. Gasten kunnen bij ons overnachten in het verbouwde rijksmonument anno 1633.

De appartementen hebben de namen: ZON, BOS en WATER. De elementen die bij ons in de omgeving te vinden zijn. Schijnt de zon niet, dan zijn wij het zonnejte in huis!

De sfeer in de appartementen is goed. Onze gasten voelen zich meteen thuis. Het is een combinatie van oud en nieuw. In elk appartement zijn authentieke onderdelen bewaard gebleven. De inrichting van de appartementen is eenvoudig en van natuurlijke materialen samengesteld. Dit zorgt voor een fijne sfeer en een mooie balans in materiaal, kleur en ontwerp.

Balk is een Fries dorpje aan de Luts, bekend van de 11steden-route. Het is een levendig dorp met leuke winkels, vele activiteiten en recreatie mogelijkheden. Balk heeft alles om u een aangenaam verblijf te bieden: water, bos en een prachtig landschap.

  • Ieder appartement heeft eigen sanitair: wc, wastafel en douche en een keuken: waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, inductie-kookplaat (behalve appartement ZON), TV , magnetron en gratis Wifi.
  • Parkeren is gratis.
  • Optioneel: ontbijtservice € 30,- (voor 2 personen).
  • Meegebrachte fietsen kunt u achter in de tuin stallen.
  • Huisdieren niet toegestaan.
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find It Bûterhûs

Van Swinderenstraat 8
8561 AP Balk
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party