Skip to main content
MAP

Twirre Watersport

Langweer

Twirre Watersport beschikt over verschillende faciliteiten om u als recreant een onbezorgde vakantie te bieden.

Twirre Watersport beschikt over verschillende faciliteiten om u als recreant een onbezorgde vakantie te bieden.

Twirre Watersport, gevestigd in het watersportdorp Langweer, is een full-service aanbieder van al uw watersportbehoeften. Twirre Watersport bestaat uit Villapark Langweer, Recreatiepark Leyenspolder, Langweerder Sloep, en Dé Sloep fan Fryslân.

Naast de traditionele ligplaatsen (tot 12 meter) in onze jachthaven bieden wij diverse diensten die het gemakkelijker maken om de boot te onderhouden. Door gebruik te maken van onze diensten ben je in de eerste plaats verzekerd van top kwaliteit die garant staat voor bescherming van de boot. Door de werkzaamheden over te laten aan de specialist, houd je in de tweede plaats meer tijd over om te genieten,

Ook voor groepsarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen graag een arrangement op maat samen. Elk gezelschap kan bij Twirre Watersport terecht voor een onvergetelijk uitstapje. Door de unieke locatie, direct aan de Langweerder Wielen, ontstaat er een diversiteit aan mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en/of meer informatie.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Twirre Watersport

Pontdyk 8 F
8525 GG Langweer
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party