Skip to main content
MAP

De Watersport Heeg

Heeg

Welkom bij Hotel-Cafe-Restaurant De Watersport Heeg. Gelegen in het centrum van Heeg, met een groot terras aan het water. Tevens beschikken wij over veertien luxe en functioneel ingerichte hotelkamers.

Gelegen in het centrum van één van de drukste watersportgebieden van Friesland, direct naast de draaibrug, met een prachtig terras aan het water en eigen parkeergelegenheid, vindt u Hotel – Grand Café – Restaurant De Watersport Heeg. De ideale plek om te genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, een snelle of juist uitgebreide lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel. 

Linda Nagelhout en Klaas-Reyer Dekker heten u van harte welkom. Samen met chef-kok Patrick Jelsma, heeft De Watersport Heeg inmiddels een bekende naam opgebouwd onder de Watersporters en onder de lokale genieters. Wij beschikken over een sfeervol Grand Café – Restaurant en 14 comfortabele hotelkamers die ook deels direct aan het water gelegen zijn. U kunt bij ons terecht voor al uw gelegenheden. Een kop koffie met huisgemaakt appelkruimelgebak, een smaakvolle lunch of diner, een gezellige borrel met vrienden of collega’s, heerlijk overnachten aan het water, maar ook voor een uitgebreid koud en warm dinerbuffet, een koffietafel, borrel of barbecue op ons terras bent u bij ons aan het goede adres. Eigenlijk is alles mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en onze mogelijkheden graag met u.

De Watersport Heeg; een unieke locatie, een enthousiast team en heel veel mogelijkheden…Welkom!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find De Watersport Heeg

De Skatting 44
8621 BW Heeg
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party