Skip to main content
MAP

De Nije Trije

Pingjum

Mini camping De Nije Trije vindt u vlak buiten Pingjum midden in het stoere Fryske landschap. Nieuw/modern sanitair met mindervalidefaciliteit, knusse kantine met keuken, speeltuin, kampvuurplek in de fruithof, Túnkafee en diverse huuraccommodaties.

Mini camping De Nije Trije vindt u vlak buiten Pingjum midden in het stoere Fryske landschap, gelegen tegen de Pingjumer Gulden Halsband en op 1,5 km van de Waddenkust. Nieuw/modern sanitair met mindervalidefaciliteit, knusse kantine met houtkachel, keuken, speeltuin, wasmachine en droger, kampvuurplek in de fruithof, Túnkafee en diverse huuraccommodaties.

Het terrein, van origine een boomkwekerij, is ingericht met mooie groene zithoekjes tussen heggen, struiken, grassen en bomen. Iets wat je niet verwacht tussen de vruchtbare akkervelden aan de oude Marne-slenk.  Ook is er een omheinde speeltuin voor de kleintjes en genoeg te ravotten en ontdekken tussen het groen voor de groten.

De fruithof is een heerlijke plek om te zitten maar ook beschikken we over een binnenruimte tot +/- 30 personen.

Ook zijn er diverse huurmogelijkheden: een woonwagentje (3p.), een Engelse bell-tent (4p.), een caravan (2p.) en twee appartementen (2p.). De camping ligt centraal in het westen van Friesland. Een omgeving vol cultuurhistorie te beginnen bij de Pingjumer Halsbân. De elfstedentochtroute ligt op 2,5 km (weg) / 1 km (water) van de camping. Drie van de elf steden (Bolsward, Harlingen, Franeker) liggen binnen 12 (fiets) km. En u vindt er vele pitoreske dorpen.

Naast dit alles beschikt de Nije Trije over een Túnkafee, dagelijks geopend. Verstopt tussen de fruitbomen kun je hier terecht voor een kop koffie of thee met wat lekkers uit eigen oven, maar ook voor wat sterkers. Biersommelier Jan Nota vertelt en schenkt graag uit zijn collectie Friese bieren of van de rijk bekroonde, in Pingjum gedestilleerde, likeuren. Bij mooi weer treft u misschien ook nog wel een avond met live muziek!

Show results

Search & book

Traveling party