Skip to main content
MAP

Jachthaven Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga

De Watersportvereniging “St. Nicolaasga” is 19 maart 1969 opgericht door een aantal watersporters uit Sint Nicolaasga. De bedoeling was om dichter bij huis meer mogelijkheden te hebben voor de watersport. Mede door de enthousiaste inzet van de leden is...

De Watersportvereniging “St. Nicolaasga” is 19 maart 1969 opgericht door een aantal watersporters uit Sint Nicolaasga. De bedoeling was om dichter bij huis meer mogelijkheden te hebben voor de watersport. Mede door de enthousiaste inzet van de leden is de vereniging nu uitgegroeid tot een grote vereniging met een ruime, goed geoutilleerde eigen haven en een havenmeester in vaste dienst. De tarieven zijn door deze inzet laag gebleven. 

De haven is gelegen tussen het Tjeukemeer en De Grote Brekken. Vanaf het Tjeukemeer is de maximale masthoogte 11,5 m (brug A6) , vanaf De Grote Brekken 12,5 m. De max. diepgang is 1,5m. Er is een eigentijds toiletgebouw, ook geschikt voor gehandicapten, elektriciteit op de steigers, water en diesel zijn verkrijgbaar en er is een vuilwaterinname station. Schepen tot 16 ton kunnen op de wal overwinteren en er zijn werkruimtes om de aan de boot te kunnen klussen.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Jachthaven Sint Nicolaasga

Westend 23
8521 NP Sint Nicolaasga
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party