Skip to main content
MAP

Swan Watersport

Woudsend

Swan Watersport is een allround watersportbedrijf waar u terecht kunt voor diesel tanken, stalling, ligplaatsen, onderhoud en reparatie. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel.

Swan Watersport is een modern en professioneel watersportbedrijf waar u terecht kunt voor stalling, ligplaatsen, onderhoud en reparatie. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Sinds 2015 wappert hier de Blauwe Vlag en Groene Wimpel. 

's Winters is er plek voor ruim 200 boten op het terrein (vorstvrij en buiten) en 's zomers liggen er zo'n 75 boten in de haven. Onze jachthaven ligt midden tussen de Friese meren en u vaart zonder bruggen direct naar het Heegermeer.

Geen zin in onderhoud? Wij ontzorgen u graag. Of het nu gaat om motoren, schilder-, lak- of installatiewerk. Bas Krom is van alle markten thuis. Samen met Ido en indien nodig externen, zorgen wij er voor dat uw boot in het voorjaar weer tip top in orde is.

(Blauwe) Diesel tanken (ook in de winter)
Onze haven is uitgerust met een dieselpomp aan het water, waar ons personeel u graag helpt. We verkopen sinds 2018 Blauwe Diesel. Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Blauwe Diesel is ook nog eens CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. Met alleen Blauwe Diesel is er geen kans op bacteriegroei. Blauwe Diesel is ideaal voor watersporters omdat de uitlaatgassen niet stinken en geen roet bevatten! Het is iets duurder dan gewone diesel, maar de voordelen zijn vele malen groter. Tevens hebben wij een pomp met de vertrouwde TRAXX Diesel. Deze diesel is zuiniger dan gewone diesel en stoot minder CO2 uit. Daarnaast voorkomt het bacteriegroei in dieseltanks. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Swan Watersport

De Zwaan 2
8551RK Woudsend
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party