Skip to main content
MAP

Sporthuis A.P van der Feer

Bolsward

Het juiste adres voor het juiste advies. Bij ons kun je al meer dan 50 jaar terecht voor professioneel advies en een goede service. Wij bieden een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires.

Het juiste adres voor het juiste advies. 

Bij ons kun je al meer dan 50 jaar terecht voor professioneel advies en een goede service. Wij bieden een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen, sportaccessoires met uitstekende service- en garantievoorwaarden. Wij zijn bij uitstek de specialist op het gebied van sport. Wij hebben professioneel opgeleid personeel met een ruime kennis van onze producten, zodat je altijd het juiste advies krijgt. Wij helpen je dan ook graag verder in onze winkel.

Wij zijn specialist in:

Wintersport
Alles op het gebied van wintersport inclusief verhuur en verkoop van materiaal als ski’s, skischoenen, snowboards, snowboardschoenen, airbags. Maar ook het onderhoud van uw materialen. Sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires.

Textielbedrukking
Sporthuis A.P. van der Feer heeft zijn eigen bedrukafdeling. Hier kun je terecht voor diverse bedrukkingen. Zo verzorgen wij de bedrukking van o.a. sporttenues, kleding en tassen voor zowel particulier als verenigingen. Sportprijzen Binnen ons bedrijf hebben we ook een sportprijzen afdeling. Van grote tot kleine bekers, speciaal gerichte sportprijzen en medailles. Deze kunnen allemaal voorzien worden van een bedrukking welke wordt uitgevoerd met een graveermachine.

Tennis
Ook voor de nieuwe bespanning en grip van jouw tennisracket kun je bij Sporthuis A.P. van der Feer terecht. Wij zijn in het bezit van een eigen bespanningmachine, zodat wij binnen korte tijd jouw racket weer als nieuw kunnen maken. Zodat jij weer veel tennisplezier kunt bleven. Voet- en bewegingsanalyse Met deze methode kunnen wij de stand van uw voet bepalen en uw deskundig advies geven en om voor u een aangepaste zool aan te meten. 

Unieke 11-steden shirts 
Wij verkopen unieke Fietselfstedentocht kleding 2019 van het topmerk Rogelli. Deze is alleen bij ons in de winkel verkrijgbaar of je kunt ze bestellen via de website elfstedenshirts.nl. De wielershirts zijn met korte mouwen en korte rits. Het damesmodel is er in de kleurstelling roze met zwart. Voor de heren hebben we de kleurcombinaties groen met zwart en blauw met zwart. Voor alle shirts hebben wij ook een bijpassende kleur wielerbroek met bretels.

Webshop
In onze webshop kun je gemakkelijk producten van Sporthuis A.P. van der Feer online aanschaffen. Als klant heb je de mogelijkheid een groot gedeelte van ons basisassortiment online te bekijken en te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven via ‘Registreer’ en je kunt jouw bestelling gelijk plaatsen. Betalen kan veilig en gemakkelijk vooraf via iDeal. De bestelde producten worden binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Het kan gebeuren dat het product op dezelfde dag in de winkel verkocht is, in dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de staat van de bestelling.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Sporthuis A.P van der Feer

Dijkstraat 7- 11
8701 KB Bolsward
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party