Skip to main content
MAP

De Schiffart Yachtcharter

Terherne

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne met zeer gevarieerde vloot moterboten.

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van het Friese Merengebied. Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte motorboot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte kajuitmotorboten (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten. Alle motorboten hebben de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie in Friesland. Voor het varen met onze moderne motorjachten is geen vaarbewijs nodig.

Naast een verhuurvloot en een watersportshop beschikken wij ook over een nette jachthaven. De jachthaven ligt centraal in het Friese merengebied, direct aan het prinses Margrietkanaal. De haven beschikt over 100 comfortabele ligplaatsen, voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders. Ook is er een mogelijkheid tot onderhoud en winterstalling, op het buitenterrein of in een van de speciale loodsen.

De ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en watertappunten. De hoge vaste steigers zorgen ervoor dat u op dek-hoogte kunt uitstappen. De ingang van de haven heeft een diepte van ongeveer 2.10 meter terwijl de haven "binnen" een diepte heeft van ongeveer 2.50 meter. Daarnaast zijn er op de jachthaven tal van watersportfaciliteiten aanwezig zoals; een trailerhelling, een botenlift van 20 ton, is er een mogelijkheid gas te wisselen, is er een ruim toiletgebouw met vloerverwarming en een speeltuin. Elke gast bij ons op de haven heeft de beschikking de auto te parkeren op een afgesloten parkeerterrein en gebruik te maken van onze haven karretjes. 's Avonds is het terrein sfeervol verlicht.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find De Schiffart Yachtcharter

Koailan 6
8493 LA Terherne
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party