Skip to main content
MAP

Aanlegsteiger SN52A

Langweer

Een aanlegsteiger aan een onbewoond eilandje in het Aldhôf (Oudhof): een watertje ten zuiden van Sneek. 

De steiger ligt aan een onbewoond eilandje in het Aldhôf (Oudhof): een watertje ten zuiden van Sneek dat onderdeel is van natuurgebied 'Witte en Zwarte Brekken'.

Als je aan steiger SN52A aangemeerd bent, heb je rondom zicht op water én op een ander klein eilandje, waarop een vakantiehuisje staat. Op dat eilandje schijnt een verlaten kerkhof te liggen, een overblijfsel van een verdwenen nederzetting. 

Deze aanlegsteiger is alleen te bereiken met een boot, maar je kunt er wel even aan wal stappen om een wandelingetje te maken. Verder zijn er geen voorzieningen aan de wal. 

Recreatieschap Marrekrite heeft deze steiger in beheer, je mag er gratis aanleggen voor maximaal 3 dagen achtereen. Stel je voor: gratis overnachten middenin de natuur!

Om het werk van de Marrekrite te steunen, wordt je gevraagd tevoren een wimpel aan te schaffen, dit kan voor 15 euro via de webshop op www.Marrekrite.nl, of regel het via je bootverhuurder.

In het hoogseizoen zul je de steiger moeten delen met andere watersporters, Maar in de herfst, winter en in het vroege voorjaar is het hier één zee van rust. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Aanlegsteiger SN52A

8525 GJ Langweer
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party