Skip to main content
MAP

B&B Hotelschip De Zevenwouden

Workum

Voor mensen die van actieve rust houden. Voor schoolreizen, bedrijfsuitjes, familie groepen, vrienden, sportverenigingen, kerkgroepen, individuelen, wedstrijdvaarders, seminaren en collega's. Noem het maar op.

Samenlevende huishoudens kunnen deze zomer en najaar het schip de Zevenwouden huren als drijvend vakantiehuis in Workum nu veel zeilreizen zijn geannuleerd door het coronavirus. Een zee van ruimte met een gezin van 5 personen maar ook plaats voor grote gezinnen met 10 kinderen. Huishoudens van 1-20 personen zijn van harte welkom! 

Voor mensen die van actieve rust houden. Voor schoolreizen, bedrijfsuitjes, familie groepen, vrienden, sportverenigingen, kerkgroepen, individuelen, wedstrijdvaarders, seminaren en collega's. Noem het maar op.   We hebben dagtochten, weekeinden, schoolweek, wedstrijden, weektocht of langer maar ook alleen een overnachting (B&B) of een deel van de dag, vraag naar de vele mogelijkheden.
Wij varen over het IJsselmeer, de Friese kanalen, Wadden of een combinatie. We kunnen van te voren plannen wat we willen maar het weer bepaald waar we heen gaan.  

U kunt kiezen voor vol pension / half pension / of om de maaltijden zelf te verzorgen.  

Meestal varen we vanuit Stavoren en af en toe vanuit Lemmer.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find B&B Hotelschip De Zevenwouden

Bûterikkers 97
8711 GT Workum
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party