Skip to main content
MAP

Escape Tour Sneek

Sneek

Ga de uitdaging aan met deze Escape Tour door Sneek en duik in het leven van ‘Moeke Jikke’, ook wel ‘Koningin van Sneek’ genoemd.

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je speelt de Escape Tour vanaf 2 personen en je kan in teams van 2 tot 4 personen tegen elkaar strijden. Elke stad heeft zijn eigen verhaal met een bijzonder hoofdpersoon.

Escape Tour Sneek
Met de Escape Tour Sneek duik je in het leven van ‘Moeke Jikke’, ook wel ‘Koningin van Sneek’ genoemd. Deze markante vrouw werd geboren in 1906 en was eigenaar van de Stadsherberg. Ze speelde in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol in het verzet. 

Met een Escape Tour verken je eens op een andere manier de stad! 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Escape Tour Sneek

Driesprong Lemmerweg en Watertorenpark
8608 AA Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party