Skip to main content
MAP

Lokaal 55

Sneek

Welkom bij LOKAAL 55 te Sneek, een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

Welkom bij LOKAAL 55 te Sneek, een prachtige, industriële plek aan het water, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid!

In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, workshops in onze kookstudio's volgen, een kookcursus op maat reserveren of wijnen proeven in ons Wijnlokaal. Het Drijvend Lokaal leggen we op het Sneekermeer voor een Friese lunch, borrel met barbecue of feest. Aan de kade ligt onze vloot van een salonjacht, Lemster Aken, skûtsjes, sloepen en zeilpramen.

LOKAAL 55 is zeven dagen per week geopend voor alle wensen op maat voor groepen vanaf 10 personen. We maken gebruik van een riant parkeerterrein en zitten op loopafstand van het centrum van Sneek, de snelweg en het water.

LOKAAL 55 VOOR BEDRIJVEN

Samenwerken, presenteren, teambuilding en vergaderen in Sneek? Lokaal 55 beschikt over verschillende inspirerende ruimtes om uw bijeenkomst in Sneek te organiseren. Beamer, scherm, WIFI, flipover, geluidsinstallatie, alles is aanwezig voor een volledig verzorgde presentatie of vergadering. Lokaal 55 is een unieke locatie, waar u écht even helemaal los kunt komen van uw bedrijf.

Extra speciaal is een bijeenkomst op het water. Wij varen u naar het Sneekermeer waar u ontvangen wordt op ons Drijvend Lokaal. Erg verrassend voor uw medewerkers, klanten of relaties. U kunt hier in alle rust en uiteraard volledig verzorgd vergaderen.

Vergaderarrangementen kunnen uitstekend worden gecombineerd met een muzikale, sportieve of creatieve onderbreking of een activiteit om de dag af te sluiten.

Koken in Lokaal 55 is een perfecte activiteit als onderdeel van teambuilding. We zijn geen experts om een groep individuen te kneden tot een hecht team, maar samen koken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen. De koks van Lokaal 55 brengen uw team tot topprestaties tijdens het koken als teambuildingactiviteit. Het gezamenlijk doel om een heerlijk diner te bereiden, zal er voor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Wie gaat wat doen en zijn er heldere werkafspraken? Deze teambuilding zal eindigen in een heerlijke diner, door het team zelf bereid.

Andere activiteiten waar u aan kunt denken:

  • Een fijne wijn- of bierproeverij met passende tapas
  • Een vaararrangement met heerlijke versnaperingen aan boord of juist actief varen. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd zeilen met Friese skûtsjes of een GPS-tocht in valkjes. We zitten in een prachtige omgeving aan het water met perfecte watersportmogelijkheden
  • 'Highland Games' in de vorm van een stoere clinic, gegeven door een écht sterke man
  • Genieten in onze tuin tijdens een BBQ, lunch of diner
  • Een pubquiz, waarbij jullie onder het genot van een hapje en drankje, in teamverband de vragen van onze quizmaster beantwoorden 

Dit zijn slechts enkele suggesties, er is veel meer mogelijk! Laat ons weten wat de wensen zijn, we denken graag met u mee en schrijven voor u een voorstel op maat.

Voor meerdaagse evenementen zijn er in de nabije omgeving fijne hotels en stadslogementen gevestigd waar u zowel met grote als kleine gezelschappen terecht kunt.

Type eetgelegenheid:
Brasserie
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party