Skip to main content
MAP

Bootverhuur Theo de Vries

Sneek

Als je een boot wil huren in Sneek dan ben je op het goede adres bij bootverhuur Theo de Vries. Wij verhuren motorboten en sloepen vanuit het mooie Sneek.

Als je een boot wil huren in Sneek dan ben je op het goede adres bij bootverhuur Theo de Vries. Wij verhuren motorboten en sloepen vanuit het mooie Sneek, van 1 tot 12 personen, met of zonder kapitein. Onze ligplaats is aan de Houkesloot. Het is daarom een kwestie van instappen, de lijnen losgooien en je vaart zo het Sneekermeer op. Direct genieten van jouw vaardag of vakantie!

Wil jij een motorboot of sloep huren in Sneek? Met het Sneekermeer als onze achtertuin is het de perfecte start voor jouw vaardag of vaarvakantie. Wil je zelf op pad of heb je een schipper nodig? Wij bieden de mogelijkheden. Boten verhuren doen we nog niet zo lang. Boten varen en ook boten bouwen doen wij al van kinds af aan. Ja, je kan wel zeggen dat boten onze grote liefde zijn.

Wij vertellen je er graag over als je een rondje met ons gaat varen en dat voel je als je één van onze boten huurt. Wij kennen de Friese wateren uit onze broekzak en helpen jou een mooie tijd te geven op het water.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Bootverhuur Theo de Vries

Oude Oppenhuizerweg 79 A
8606 JC Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party