Skip to main content
MAP

Stadscafé Het Veerhuys

Bolsward

Dit gezellige stadscafé ligt midden in het centrum van Bolsward. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor een kop koffie met gebak, een goede lunch of een heerlijk diner.

"Veerhuys, het stadscafé van Bolsward. Wij koken met zorg, kwaliteit en passie, met aandacht voor mooie verse producten."

Dit gezellige stadscafé ligt midden in het centrum van Bolsward. Bij ons kun je uitstekend terecht voor een kop koffie met gebak, een goede lunch of een heerlijk diner.

Natuurlijk is een lekkere borrel op ons mooie terras of aan de bar ook mogelijk. Onze jonge, maar ervaren groep enthousiaste collega's ontvangen u met open armen. We willen met z'n allen ervoor zorgen dat u uw bezoek aan ons stadscafé als zeer prettig ervaart.

Een laagdrempelig concept is hetgeen wat we aanbieden, dit houdt in dat u voor een betaalbare prijs kwalitatief goed eten en drinken krijgt. Daarnaast beschikken we over een prachtige bovenverdieping die uitermate geschikt is voor feesten en partijen, een bedrijfsborrel of buffet. Een gezellige middag met de vereniging behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom in overleg is er bij ons heel veel mogelijk.

We hopen u allen te mogen begroeten in ons mooie stadscafé.

Here you will find Stadscafé Het Veerhuys

Marktplein 6
8701 KG Bolsward
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party